i ärlighetens namn...

...hej okej mitt projekt, skapa en maravigloso blogg har framskridigt en aning segt kan jag erkänna. Jag är inte alls tillräckligt insatt för att fatta alla html koder och stilmallar. Jag har lyckats typ få upp en header från paint och ändrat färg på bloggen typ, yeay! Alla ser ju fortfarande att det är love som är stilmallen, rigth? Men hur göör man då? Jag fattar inte hur alla har kunskap och framför allt tid att skapa värsta mega bloggen!?
 
Själv känner jag mig rätt busy mest hela tiden, fast det blir väl vad man gör det till antar jag. Idag på dagen till exempel vad gjorde jag då? Jo istället för att gå på dagens lektioner bästa jag och mina 3 väninnor att det var bättre att sätta sig på Wayne's coffee och verkligen fokusera på det prov som skulle komma på eftermiddagen istället för att gå på lektionerna och få ångest för att vi inte hade pluggat. Så vi satt på Wayne's från kl.10.00 på morgonen, tills det att blickarna från cafétjejorna blev alldeles för oundvikliga. Jag tycker ändå att när man har köpt en latte och 2 koppar kaffe att man borde få sitta där i minst 5 timmar, men det tyckte tydligen inte de! De får väl skriiva en lapp på dörren då: " här är vi tjuriga och ger bitchlooks när du har suttit och fikat i över 3 timmar, that's the sign for you to leave!" fine då hade man i alla fall fått lite raka puckar, inga mesiga sverige-pikar!

Själva momentet att plugga gick kanske inte sådär överdrivet bra, som isabelle sa: vi pluggade typ 12.34 minuter av tiden. Ehm ja, vi funderade stark ett tag på att skita i provet och ta det på fredag istället, men plötsligt kom en Ben Affleck-wannabee in, förgyllde våran dag och gav oss nya krafter.

Så det vart provskrivning för våran del och sen visade det sig att en klasskompis hade kört in till skolan. Och en skjuts säger man ju aldrig nej till, i det här fallet var det snarare så att han inte hade en chans att säga ja till den skjutsen, vi hoppade in och sa vart vi skulle. Tyvärr bor han i Bromma och vi i Bålsta så den skjutsningen hade kanske varit liiite för mkt att begära. Men iaf, så satt vi i den där bilen i runt 2 h för att folk skulle skjutsas hit och dit och vi körde fel och sen rätt och sen fel igen.Men till slut till slut kom vi till sumpan där jag och Hanna äntligen kunde ta vårat kära pendeltåg hem till Bålsta igen. Väl hemma somnade jag framför datorn i ett försök att söka ett jobb och vaknade upp 2h senare, 21.30.

Ja så när jag säger att jag inte fattar hur folk har tid att skapa bloggar kanske jag borde tänka om lite. Hädanefter blir det planering så det bara stänker om det, kan andra så kan väl jag, aiiight?.

RSS 2.0